LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
109 000 Ft

LS2 CARDO INTERCOM 4X

LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X
LS2 CARDO INTERCOM 4X

Bluetooth kommunikációs rendszer, amelyet a CARDO-val közösen fejlesztettek ki, kifejezetten az LS2 sisakokhoz. JBL hangzás, élő intercom akár 4 motoros számára, hangvezérlés, vízállóság és még sok más funkció. Élvezze a kommunikációt hangasszisztensével vagy utazási partnereivel.

Rendelhető
109 000 Ft
Részletek

Műszaki adatok:


Live Intercom: Tapasztald meg a kivételes hangminőséget vadonatúj, automatikusan csatlakozó Bluetooth-intercomunkkal. Élő hang, élő kapcsolat. 4 motoros számára 1,2km-es hatótávolságig.
Sound by JBL: Erőteljes, 40 mm-es hangszórók, amelyeket a JBL szakértői fejlesztettek ki tökéletesre, speciálisan hangolt zenei processzorral és három jellegzetes hangprofillal, amelyek kivételessé teszik a motorozási élményt.
Vízálló: Nem számít, mit teszel vele, a vízálló FREECOM 4x bírja a gyűrődést, és folyamatosan kapcsolatban marad. Legyen eső, napsütés, sár, por vagy hó.
Music Streaming: Az összes zenét közvetlenül az okostelefonodról streamelheted. FM: 6 előre beállított állomás memória
Gyorstöltés: Lemerült az akkumulátor? 20 perc töltés után 2 óra beszélgetési időt kap. Teljes töltöttség után a beszélgetési idő: 13 óra. Töltési idő: akár 2 óra. Töltés: USB Type-C
Bluetooth 5.2: Cardo új kommunikációs rendszere az összes Cardo egységhez csatlakozik normál Bluetooth párosítással. Az előző generációknak, például a G és Q egységeknek telefonpárosítási módban kell lenniük a párosítás megkezdése előtt. Cardo intercom rendszerek univerzális csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. Párosítható a Cardo vagy más vezető márkák bármely más Bluetooth kommunikációs rendszerével. Eszköze zökkenőmentesen tud kommunikálni a Sena legújabb generációival, közvetlenül a szabványos Bluetooth-intercomon keresztül.
Cardo Connect: Le kell töltened a Cardo Connect alkalmazást. A Cardo Connect App segítségével konfigurálhatod a készüléket, és az okostelefon képernyőjéről távvezérelheted, valamint bluetooth-on keresztül szoftverfrissítéseket is el tudod végezni(Overt the Air). IOS és Android kompatibilitás.

Adatok
Cikkszám
800700006
Tömeg
400 g/db