LS2 FF353 RAPID MINI SINGLE MONO GLOSS WHITE

LS2 FF353 RAPID MINI SINGLE MONO GLOSS WHITE
LS2 FF353 RAPID MINI SINGLE MONO GLOSS WHITE
Nincs raktáron
38 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

KOMFORT, BIZTONSÁG, INNOVÁCIÓ
Kompromisszumok nélkül
Az új Rapid Mini a magas szintű védelmet és az egyszerű kialakítást képviseli. Az LS2 termékcsalád új sisakja HPTT- ből készült, nagyon könnyű és biztonságos szerkezetet biztosítva ezzel. "A" minősítésű plexit és gyorskioldó rendszert is kapott. A sisak tökéletes választás mindennapi használathoz és középtávú túrákhoz.


A PLEXItulajdonságai
A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.


BIZTONSÁG
Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

Mikrometikus csat
Erősített Állszíj
Speciális Változó Anyagsűrűségű Belső Réteg


Adatok
MÉRET
L
Cikkszám
10353J1002L
Tömeg
2 kg/db
Mérettáblázat