LS2 FF353 RAPID MINI VIGNETTE BLACK H-V YELLOW

Nincs raktáron
38 900 Ft
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

KOMFORT, BIZTONSÁG, INNOVÁCIÓ
Kompromisszumok nélkül
Az új Rapid Mini a magas szintű védelmet és az egyszerű kialakítást képviseli. Az LS2 termékcsalád új sisakja HPTT- ből készült, nagyon könnyű és biztonságos szerkezetet biztosítva ezzel. "A" minősítésű plexit és gyorskioldó rendszert is kapott. A sisak tökéletes választás mindennapi használathoz és középtávú túrákhoz.


A PLEXItulajdonságai
A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.


BIZTONSÁG
Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

Mikrometikus csat
Erősített Állszíj
Speciális Változó Anyagsűrűségű Belső Réteg


Adatok
MÉRET
L
Cikkszám
10353J3054L
Tömeg
2 kg/db
Mérettáblázat